Home / Actualitate / S-a chinuit câteva zile să deschidă o cutie găsită în casa bunicilor.

S-a chinuit câteva zile să deschidă o cutie găsită în casa bunicilor.

Bărbatul care a făcut publică întâmplarea uimitoare prin care a trecut a postat-o pe Reddit, acesta fiind și locul unde a pus și imaginile drept dovadă că spune adevărul. El, sub pseudonimul ,,EvilEnglish” a mărturisit că relația dintre el și bunicii săi era una extrem de apropiată.

 Se pare că încă din copilărie, bunica îi citea mereu din cartea ,,Comoara din insulă”, acesta fiind faptul care l-a făcut mereu să aibă spirit de aventură și să dorească să găsească mereu o comoară reală.
 Din păcate, tot bunicii vor fi aceia care îi vor îndeplini dorința, dar abia după ce se vor stinge din viață. Cei doi au lăsat moștenire ferma lor celui pe care îl considerau nepotul lor preferat. Într-o bună zi, când acesta a venit la casa bunicilor pentru a face curat, a dat peste un covor murdat într-o debara. L-a riidcat deoarece voia să îl arunce, dar în acel moment a făcut o descoperire care îi va schimba viața pentru totdeauna.

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Ministrul de Externe al Romaniei, atitudine jignitoare fata de ambasadorul SUA. Melescanu sustine ca Hans Klemm se informeaza dupa ureche

Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a lasat de inteles, intr-un interviu pentru DC …

TETSTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *