Home / Logica / RĂZBOI! Iohannis a învățat oltenește și l-a lovit pe Dragnea! „Fraaate! Mi-a luat doi ani, dar am înțeles de ce l-am votat pe Iohannis!”, a exclamat pe Facebook Moise Guran

RĂZBOI! Iohannis a învățat oltenește și l-a lovit pe Dragnea! „Fraaate! Mi-a luat doi ani, dar am înțeles de ce l-am votat pe Iohannis!”, a exclamat pe Facebook Moise Guran

Presedintele Klaus Iohannis a tinut sa ii ofere o replica taioasa lui Liviu Dragnea dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri.

„Domnule presedinte Dragnea, aflaram de la televizor ca sunteti singurul care cunoaste programul de guvernare din scoarta in scoarta. Va rog eu frumos, invatati-i si pe ei”, i-a transmis presedintele lui Dragnea.

Iohannis a lansat, imediat dupa ce ministrii au depus juramantul, un avertisment la adresa membrilor noului guvern. „Sper ca intr-o zi sa-mi explicati cum veti face in asa fel incat sa va incadrati intr-un deficit bugetar de 3%, sa cresteti salariile, sa scadeti impozitul, TVA si multe alte lucruri. Eu imi doresc sa faceti aceste chestiuni”, a spus seful statului.

„E extrem de important ca dupa ce cresteti toate salariile scadeti toate taxele si impozitele, sa ne gasim totusi intr-o zona a sustenabilitatii, sa avem o datorie publica rezonabila, un deficit daca se poate sub 3%, si foarte foarte important, cu toate aceste masuri pe care le aveti indeplini sa aveti va rog grija ca economia Romaniei sa creasca”, a mai subliniat presedintele.

 

Klaus Iohannis a avut o reacție de președinte în această seară la depunerea jurământului de către guvernului făcut de Liviu Dragnea. Acesta a ieșit la atac și a promis că va vorbi mai mult, atitudine care l-a făcut pe Moise Guran să exclame uimit pe Facebook: „Fraaate! Mi-a luat doi ani, dar am înțeles de ce l-am votat pe Iohannis!”

 

Laurentiu Ciocazanu, jurnalist: „INCREDIBIL! Iohannis joacă foarte dur, pentru prima oară, chiar în fața noului guvern, la jurământul de la Palatul Cotroceni! Pur și simplu îi somează în direct să respecte angajamentele externe ale României, să apere justiția independentă și, foarte important, să nu arunce în aer finanțele țării.

 

”Vreau să-mi explicați într-o zi cum veți mări salariile, veți reduce taxele și nu veți sări cu deficitul bugetar la cote periculoase. Ați jurat să respectați democrația, justiția. Vreau să arătați că respectați angajamentele NATO și UE, securitatea națională”.

Pentru prima oară, Klaus Iohannis bate cu pumnul în masă în fața stângii pro-ruse!”

Cătălin Striblea, jurnalist: „Iohannis l-a scos la tabla pe Dragnea: ”am aflat de la televizor ca sunteti singurul care stie programul de guvernare din scoarta in scoarta. Invatati-i si pe ei!” A plecat razand si fara sa dea o sampanie”.

Cristi Pantazi, jurnalist: „Iohannis s-a dat la Dragnea in direct. Stil presedinte jucator, cunoasteti. Blufeaza sau mai are vreun as in mineca?”

Stelian Negrea, jurnalist: „Inteleg din discursul lui Klaus Johannis ca exista si alte mari pericole, odata cu instalarea Cabinetului Dragnea/Grindeanu, pe langa atacul la Justitie si cheltuieli guvernamentale iresponsabile: sa ne scoata din NATO si UE.

Cum sa le mai dai astora si sampanie?”

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Alocatia unui copil in Romania in valoare de maxim 20 Euro

Asta este alocația unui copil pentru a trăi o lună în Romania . Suma asta …

TETSTE

One comment

  1. Care stinga? Care prorusa? Esti prost banana…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *