Home / Actualitate / ,M-a cerut în căsătorie în genunchi, eram atât de fericită. Dar când am deschis cutia pentru inel și am văzut ce pusese acolo….

,M-a cerut în căsătorie în genunchi, eram atât de fericită. Dar când am deschis cutia pentru inel și am văzut ce pusese acolo….

Lisa Estevez este o femeie în vârstă de 31 de ani, din New York care și-a ucis iubitul care tocmai o ceruse în căsătorie. Dar asta nu e tot ce s-a petrecut între cei doi…

Din păcate pentru bărbat, cererea în căsătorie s-a petrecut pe data de 1 aprilie, iubitul fetei a considerat că nu poate exista o glumă mai bună decât aceea de a o păcăli că o cere în căsătorie, pentru ca apoi să îi spună că a fost o păcăleală de întâi aprilie.

Din nou, din păcate pentru bărbat, această glumă crudă va fi ultima pe care o va face în viața lui fiindcă acum fosta lui iubită este acuzată de crimă cu premeditare după ce l-a împușcat și ucis pe Ray Jordan, în vârstă de 25 de ani, în piept. Păcăleala de întâi aprilie nu a fost atât de amuzantă pentru amândoi.

Lisa și iubitul ei se întâlneau de 3 ani iar el a cerut-o în căsătorie în genunchi înainte să îi dea o cutie pentru inel care era goală, înăuntrul cutiei scria ,,păcăleală de 1 aprilie”.

Se pare că tot ce voia femeia era să se căsătorească cu iubitul ei, dar a primit în schimb o bătaie de joc, sau așa a crezut ea. Așa că a decis să-l împuște. Mai târziu a fost găsită stând în baie, încercând să găsească un loc unde să ascundă cadavrul.

Acum Lisa riscă să petreacă 40 de ani în închisoare.

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Ministrul de Externe al Romaniei, atitudine jignitoare fata de ambasadorul SUA. Melescanu sustine ca Hans Klemm se informeaza dupa ureche

Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a lasat de inteles, intr-un interviu pentru DC …

TETSTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *