Home / Actualitate / Imaginile următoare cu greu pot fi descrise în cuvinte. O cățelușă a stat ore în șir în fața Spitalului “Sf.Spiridon” din Iași pentru a-și aștepta stăpânul care fusese internat de urgență.

Imaginile următoare cu greu pot fi descrise în cuvinte. O cățelușă a stat ore în șir în fața Spitalului “Sf.Spiridon” din Iași pentru a-și aștepta stăpânul care fusese internat de urgență.

O cățelușă a stat ore în șir în fața Spitalului “Sf.Spiridon” din Iași pentru a-și aștepta stăpânul care fusese internat de urgență.

Chiar dacă timpul petrecut de patruped în fața ușii spitalului a fost destul de mare, micuța cățelușa nu s-a dezlipit o clipă de ușa de la intrare.

Ba chiar medicii și vizitatorii pacienților au remarcat-o. La un moment dat o asistentă o încurajează spunându-i că în curând stăpânul ei va fi externat.

Nu știm cât a înțeles aceasta, dar cert este că dragostea ce i-o poartă bărbatului care o îngrijește nu are limită.

După multe ore de așteptat, cățelușa, care purta la gât ceasul stăpânului său, a fost poftită să intre înăuntru pentru a-și saluta prietenul.

Momentul în care cei doi s-au îmbrățișat nu poate fi descris în cuvinte, așa că mai bine vă lăsăm să urmăriți singuri cum arată iubirea și recunoștința absolute.

 

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Ministrul de Externe al Romaniei, atitudine jignitoare fata de ambasadorul SUA. Melescanu sustine ca Hans Klemm se informeaza dupa ureche

Ministrul de Externe al Romaniei, Teodor Melescanu, a lasat de inteles, intr-un interviu pentru DC …

TETSTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *