Home / Politic / CTP anunta vremuri foarte grele pentru justitia din Romania, odata cu instalarea „Guvernului Dragnea”: „Este incredibil ce se intampla”

CTP anunta vremuri foarte grele pentru justitia din Romania, odata cu instalarea „Guvernului Dragnea”: „Este incredibil ce se intampla”

Prostimii nu-i pasă de cum va călca PSD-ul Justiția în picioare. Tot ce vrea Prostimea e mâncare multă, chiar dacă e râncedă și urât mirositoare, băutură multă, chiar dacă e făcută din pufoaică, să vadă cum manelistul Nicolae Guță își calcă femeia în picioare la TV, oase de morți să pupe, agheasmă vindecătoare de boli să bea. Nu mi se pare cinstit ca Prostimea să aibă drept de vot.

 

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu considera ca, odata cu instalarea regimului Dragnea, consecintele se vor vedea si in justitia din Romania. El si-a argumentat afirmatia aducand in discutie cazul deputatului Sebastian Ghita, care „a disparut in hiperspatiu”, pe DN1, din supravegherea politiei romane, fara ca nimeni sa fie gasit raspunzator.

„Dl Ghita nici macar nu a primit mandat de arestare, dupa care, procurorul general, dl Augustin Lazar, ne spune ca tot ce debiteaza dl. Ghita de pe ecranul televiziunii sale personale, adica niste vorbiri dement denigratoare la adresa unor persoane si institutii ale statului roman, cu intentie vadita de subminare a lor, sunt doar niste exercitii de exprimare libera, legale, ale dlui Ghita. Incredibil!

Care va sa zica nu sunt sechestrate aceste inregistrari, aruncate in eter de dl Ghita ca de Osama bin Laden – asa obisnuia bin Laden sa-si trimita inregistrarile, deci nu e nicio problema pentru procurorul general al Romaniei, iar dl presedinte Dragnea, seful Guvernului si Parlamentului, il numeste pe acest domn Ghita – cu duiosie, cu prietenie – ‘Sebi’, invocand si dand ca exemplu ce spune dansul, adica luati aminte la ce spune ‘Sebi’. Cam astea sunt perspectivele in legatura cu ce se va intampla cu justitia din Romania. Din pacate, nu pot avea o viziune mai luminoasa”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Acest domn Ghita isi bate joc de 11 zile de toate autoritatile statului din aceasta tara si nu are probleme. Nu are o problema Procuratura, nu are o problema Politia…Deci, este un infractor fugar care apare la televizor si da cu tifla, prezentand tot felul de hartii obscure care nu se vad, tot felul de manipulari adresate maimutelor antropoide de catre acest domn si vad ca nu e nicio problema! Probabil asa va fi in continuare, astea sunt noile orientari in justitia din Romania. Om vedea!”, a a mai punctat Cristian Tudor Popescu.

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Como se llama el hermano de hello kitty ?

Prostimii nu-i pasă de cum va călca PSD-ul Justiția în picioare. Tot ce vrea Prostimea …

TETSTE

2 comments

  1. asta inseamna “justitia” pentru voi? sunteti retardati mintal sau doar luati cascaval la sacosa, ca orice insolvent din haznaua de presa de propaganda?

  2. “Maestre” – PRESEDINTE n-ai vrut sa te faci ; PRIM MINISTRU (chiar si independent te alegea “prostimea” si inca iti ai turna si vreo zeche chile de “pufoaica” pe GOARNA AIA MARE), N-AI VRUT : vreun ministras (nu menestrel, cum esti si-ti place), la vreun minister care sa faca din PROSTIME , DESTEPTII PAMANTULUI, tot n-ai vrut . Atunci, ce plm mai vrei : sa-i nu mai fie nici votanti ? Ar fi culmea “ziaristicii” : DEMOCRATIE CU GURA MARE si CIOCU’ MIC . BRE … TARE ITI MAI PLACE SA JOCI REAL IN CARAGIALE …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *