Home / Actualitate / I-am supt-o pe stradă doar pentru că s-a întrebat cum ar fi
Publicitate

I-am supt-o pe stradă doar pentru că s-a întrebat cum ar fi

Publicitate

Ieşisem cu un băiat cu care o ardeam de vreo 3 săptămâni, mai mic ca mine cu vreo 6 ani, abia ce terminase liceul. Nu făcusem sex niciodată, aşa că experiența pe care avea s-o trăiască a fost cu atât mai altfel. O simplă plimbare de seară poate atinge foarte uşor puncte înalte la capitolul monotonie, aşa că am căzut de acord să vorbim şi noi despre intimități, în sfârşit.

Publicitate

loading...

El voia să vorbim despre cât e de normal s-o faci normal, ca oamenii normali. Eu i-am povestit direct de supt. L-am întrebat ce dracu’ înseamnă acest normal şi cine mi-l poate defini ca fiind absolut dumnezeiesc valabil. Aa, stai, că Dumnezeu a făcut lumea şi când a stabilit regulile a specificat foarte clar ca atunci când societatea va ajunge la un anumit nivel de ipocrizie, să fie interzis sexul altfel decât în cele mai reglementate condiții. Adică dacă nu faci sex cum spune societatea că e finuț, eşti o curvă depravată. Aşa că i-am aratat cum e normalul în lumea mea.

Un normal adaptat. Ce înseamnă asta?

E simplu, trăieşti liber şi te adaptezi condiţiilor impuse de brutele din jur. Pentru mine, raţiunea este un avantaj şi chiar refuz să folosesc asta pentru a dezvolta obiceiuri robotizate. Aşa se face că mă machiez cum şi când şi dacă vreau, şi tot aşa se face că acţionez exact după cum simt. Asta mă face o paria, dar ultima dată când mă interesa despre aceste aspecte, a fost atunci când am fost aruncată la 10 metri de pe trecerea de pietoni, de-o capotă ghidată de-un beţiv notoriu.

În timp ce-i povesteam despre năzbâtiile mele în ce priveşte ignorarea de facto a tuturor reglementărilor tâmpite impuse de societate, el s-a trezit să spună “Pe bune, cum ar fi acum să ne punem pe asfalt şi să facem 69? Eu înţeleg ce spui, dar asta e lumea, ghinion.”

I-am zis că poate mulți visează la ceea ce va urma, în mod perfect imperfect, tocmai pentru că face mătănii cu gândul la normalul impus, indus, inclus. Nu l-am tras deoparte, i-am desfăcut birtul şi i-am supt-o de-i cânta măduva spinării. Era cam panicat, dar cred că i-a plăcut. A doua zi… nu m-a mai vrut.

loading...

Adelina C. 

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Vw Passat B6 19 TDI,105Cp PRET 2750 EURO

Publicitate Vand vw passat 19tdi,105cp,,inmatriculat in ro ,taxa platita si nerecuperata,are toate actele la zi,masina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *