Home / Actualitate / Cat esti de BUN LA PAT in functie de inaltime! O SA FII SURPRINS…
Publicitate

Cat esti de BUN LA PAT in functie de inaltime! O SA FII SURPRINS…

Publicitate

Înălțimea influențează viața sexuală a bărbaților, mai exact numărul de partneri pe care aceștia îi au, este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea Chapman din California.

Publicitate

loading...

Echipa a studiat peste 60.000 de bărbați și a găsit o legătură între înălțime și numărul de parteneri sexuali pe care subiecții i-au avut în trecut. Concret, cercetătorii au stabilit că bărbații care au o înălțime sub cea medie (adică între 1,72 m și 1,77 m) au avut cu până la de trei ori mai puține partenere decât bărbații cu înălțimea peste medie. De asemenea, bărbații cei mai scunzi dintre cei analizați au avut cea mai puțin activă viață sexuală dintre toți subiecții studiului, scrie Daily Star,potrivit realitatea.net.

Autorul cercetării, David Frederick, a explicat rezultatele pornind de la supoziția că femeile, atunci când caută un partener, se gândesc la o înălțime minimă pe care bărbatul trebuie să o aibă. Din acest motiv, spune Frederick, bărbații care respectă acest criteriu au de-a lungul vieții același număr de parteneri sexuali.

 

Sursa: http://superioraction.com/cat-esti-de-bun-la-pat-in-functie-de-inaltime-o-sa-fii-surprins/

loading...

About ClickPolitic

Nu uitati sa distribuiti mai departe.... Va urez mult succes si La multi ani pe 2017

Check Also

Vw Passat B6 19 TDI,105Cp PRET 2750 EURO

Publicitate Vand vw passat 19tdi,105cp,,inmatriculat in ro ,taxa platita si nerecuperata,are toate actele la zi,masina …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *